Rólunk


Mi a legfontosabb, mikor állatorvost választunk?

Fontos a szaktudása, a felszereltsége, felkészültsége …

A legfontosabb talán mégis az, hogy tisztelettel és szeretettel forduljon az állatok és nem utolsó sorban a Gazdák felé. Fontos, hogy jó szívvel rá merjük bízni kedvencünket és tudjuk, hogy a legjobb kezekben, óvó, gondoskodó, segíteni akaró és tudó szakemberek között vagyunk, ha baj van!

Rendelőintézetünk 1991 óta ezzel a szemlélettel működik, és azóta is egyre fejlődő, magas szintű szaktudással és a legkorszerűbb eszközökkel várjuk gyógyulni vágyó állataikkal a Gazdikat.

Dr. Rengei Antal, Dr. Szalay János és Dr. Perényi László, alkotjuk a kisállat-klinikus szakállatorvosi csapatunkat.  Magasan képzett asszisztencia teszi a munkánkat igazán teljessé. Orbán Erika, Orsy Éva, V. Nemes Nagy Panka és Szabados Márton sok éve segítenek a kezelések és a műtétek során. Szinte a Gazdi gondoskodásával ápolják a beteg, lábadozó pácienseket. „Együttérző barátként” nyugtatják a kedvencükért aggódó Gazdikat. „Szakértőként” adnak segítséget a fölszerelési cikkek, az etetés kérdéseiben…

Az általános belgyógyászat, a sebészet és a szülészet mellett specializációnk az ortopédia és csontsebészet, a radiológia, az ultrahang diagnosztika, a díszmadarak, a hüllők gyógykezelése, de komoly jártasságunk és gyakorlatunk van az időskori megbetegedések szűrésében és megelőzésében, a cukorbetegség kezelésében, a dietetika és a homeopátiás kezelések területén is.

Várunk minden Gazdit és kedvencét, aki szeretne választ kapni kérdéseire, megbízható diagnózist vár, látható, érezhető gyógyulást szeretne tapasztalni szeretett állata egészségi állapotában!

Mottónk:


„Megválaszolni a kérdéseket, gyógyítani úgy, hogy az méltó legyen az álltunkhoz és a család minden tagjának az egészségét szolgálja!”

Ha többet szeretne tudni rólunk, itt részletesebben megismerhet bennünket!